Uporabni nasveti
-
06.12.2024Tako veliko kozarcev in tako malo razlik!?
Vrste kozarcev za gostinstvo bomo najlažje opredelili skozi nekatere izmed glavnih značilnosti, ki jim določajo uporabnost, vzdržljivost, izgled in ...
Preberi -
05.12.2024Jedilni pribor se ne razlikuje le po izgledu linije!
Izbrati jedilni pribor mnogokrat pomeni izbrati obliko, ki nam je všeč. A poleg oblike jedilnega pribora je ključnega pomena za ustvarjanje popolne ...
Preberi -
04.12.2024Zakaj pa ne GN pekači iz porcelana?
Gastronorm pekači iz porcelana proti kovinskim prinašajo marsikatere prednosti! Pri opremljanju profesionalnih kuhinj je kakovost opreme ključnega pomena ...
Preberi -
03.12.2024Kuhinjsko ponev je nemogoče izbrati!?
Izbira primerne kuhinjske ponve je ključnega pomena za vsako profesionalno kuhinjo. Pravilna ponev lahko izboljša kakovost pripravljenih jedi, skrajša čas ...
Preberi -
01.04.2021Sledi pribora na belem krožniku. Zakaj?
Porcelan velja za izredno trdno stvar. Po Mohsovi lestivi trdnosti, ki ima razpon od 1 do 10, v povprečju dosega vrednost 7, kakovosten porcelan iz ...
Preberi -
06.11.2019Bistvo čiščenja posode je očem skrito
Postrežba v čisti posodi je ena od bolj samoumevnih stvari v gostinstvu. Za dobro očiščeno posodo pa se skriva skrbna izbira ustreznih čistil ...
Preberi