Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 60 €.
SL HR EN

Kategorije

Lapya plitki krožnik Vago / 29cm / 6kos

Lapya plitki krožnik Vago / 29cm / 6kos
1grt
  • Lapya plitki krožnik Vago / 29cm / 6kos
  • Lapya plitki krožnik Vago / 29cm / 6kos
  • Lapya plitki krožnik Vago / 29cm / 6kos
  • Lapya plitki krožnik Vago / 29cm / 6kos
  • Cena brez DDV:

    57,33 €

  • Cena z DDV:

    69,94 €

Brezplačna dostava

Preveri zalogo po poslovalnicah »
Dodaj v košarico
grt

Opis izdelka

Z linijo Lapya Wood se proizvajalec Bonna vrača nazaj k samim osnovam vsega - na mizo prinaša vzorce, ki nastajajo v naravi - zemlji. S to linijo lahko ustvarjate kulinarična doživetja, ki za navdih jemljejo naravo in za sabo puščajo vsa pravila oblik in reda. S svojimi kontrastnimi barvami in naključnimi vzorci bodo krožniki te linije pritegnili pozornost vsakega, ki jih bo opazil, chefom pa bodo ponudili skromno ozadje za njihove kreacije. 

Znamka premium porcelana BONNA je bila ustanovljena z namenom zagotavljanja inovativnih produktov in rešitev za profesionalne (HoReCa) uporabnike, s svojo pestro zgodovino pa je sama znamka plod več kot 40ih let izkušenj. V prvi vrsti si proizvajalec z znamko Bonna prizadeva ugoditi potrebam sedanjosti, brez da bi s tem dodatno ogrožal prihodnje generacije. Že sama kvaliteta njihovih proizvodov stremi k dolgotrajnejši uporabi in s tem pripomore pri trajnostnemu razvoju.

Na to linijo proizvajalec nudi DOŽIVLJENJSKO GARANCIJO na KRUŠENJE ROBOV.

Motiv: lapya
Premer: 29cm
Tip artikla: plitki krožnik

Količina: 6 kos

Značilnosti porcelana Bonna:
Bonna Premium Porcelain
- Lifetime Edge Chip Warranty: Linije Bonna (označene z znakom b) premikajo tradicionalne meje vzdržljivosti - na njih proizvajalec nudi doživljenjsko garancijo na krušenje robov.
- Transculency: Obsežen R&D je Bonni omogočil, da so njihovi produkti prosojni, navzven pa izražajo elegantno belino slonovine, kar njihovim izdelkom pod virom svetlobe daje unikaten sijaj.
- Stackable Design: Nepogrešljiva lastnost produktov, ki nagovarjajo profesionalne uporabnike, saj jim omogoča bolj stabilno shranjevanje in kar je najpomembnejše, na manjšem prostoru.
- Glaze Damage Resistance: Skozi R&D je proizvajalcu Bonna uspelo razviti state-of-art tehniko nanašanja glazure, ki njihovim proizvodom zagotavlja izredno visoko odpornost na praske.
- Microwave & Oven Safe: Zaradi uporabe premium in vzdržljivih surovin in iznajdljivosti R&D so porcelanasti izdelki Bonne primerni za uporabo pri višjih temperaturah, ki jih dosegajo tudi profesionalne pečice.
- Dishwasher Safe: Visokoodporne Bonna glazure zaščitijo njihove izdelke prav tako pred agresivnimi in korozivnimi cikli pomivanja v profesionalnih pomivalnih strojih.
- Thermal Shock Resistant: Porcelan izdelki Bonne so zaradi uporabe premium surovin in izredno trdnih glazur odporni na nenadne temperaturne šoke in ekstremne temperaturne pogoje.

69,94 €