Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 60 €.
SL HR EN

Kategorije

Bloom globoki krožnik / 23cm / 1000ml / 6kos

Bloom globoki krožnik / 23cm / 1000ml / 6kos
1grt
  • Bloom globoki krožnik / 23cm / 1000ml / 6kos
  • Bloom globoki krožnik / 23cm / 1000ml / 6kos
  • Bloom globoki krožnik / 23cm / 1000ml / 6kos
  • Cena brez DDV:

    30,47 €

  • Cena z DDV:

    37,17 €

Zaloga: preveri v poslovalnicah

Obvestite me, ko bo izdelek ponovno na zalogi

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

Znamka premium porcelana BONNA je bila ustanovljena z namenom zagotavljanja inovativnih produktov in rešitev za profesionalne (HoReCa) uporabnike, s svojo pestro zgodovino pa je sama znamka plod več kot 40ih let izkušenj. V prvi vrsti si proizvajalec z znamko Bonna prizadeva ugoditi potrebam sedanjosti, brez da bi s tem dodatno ogrožal prihodnje generacije. Že sama kvaliteta njihovih proizvodov stremi k dolgotrajnejši uporabi in s tem pripomore pri trajnostnemu razvoju.

Na to linijo proizvajalec nudi DOŽIVLJENJSKO GARANCIJO na KRUŠENJE ROBOV.

Premer: 23cm
Volumen: 1000mL
Tip artikla: globoki krožnik

Količina: 6 kos

Značilnosti porcelana Bonna:
Bonna Premium Porcelain
- Lifetime Edge Chip Warranty: Linije Bonna (označene z znakom b) premikajo tradicionalne meje vzdržljivosti - na njih proizvajalec nudi doživljenjsko garancijo na krušenje robov.
- Transculency: Obsežen R&D je Bonni omogočil, da so njihovi produkti prosojni, navzven pa izražajo elegantno belino slonovine, kar njihovim izdelkom pod virom svetlobe daje unikaten sijaj.
- Stackable Design: Nepogrešljiva lastnost produktov, ki nagovarjajo profesionalne uporabnike, saj jim omogoča bolj stabilno shranjevanje in kar je najpomembnejše, na manjšem prostoru.
- Glaze Damage Resistance: Skozi R&D je proizvajalcu Bonna uspelo razviti state-of-art tehniko nanašanja glazure, ki njihovim proizvodom zagotavlja izredno visoko odpornost na praske.
- Microwave & Oven Safe: Zaradi uporabe premium in vzdržljivih surovin in iznajdljivosti R&D so porcelanasti izdelki Bonne primerni za uporabo pri višjih temperaturah, ki jih dosegajo tudi profesionalne pečice.
- Dishwasher Safe: Visokoodporne Bonna glazure zaščitijo njihove izdelke prav tako pred agresivnimi in korozivnimi cikli pomivanja v profesionalnih pomivalnih strojih.
- Thermal Shock Resistant: Porcelan izdelki Bonne so zaradi uporabe premium surovin in izredno trdnih glazur odporni na nenadne temperaturne šoke in ekstremne temperaturne pogoje.

37,17 €