Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 60 €.
SL HR EN

Kategorije

Coral plitki krožnik / 21cm / 12 kos

Coral plitki krožnik / 21cm / 12 kos
1grt
  • Coral plitki krožnik / 21cm / 12 kos
  • Coral plitki krožnik / 21cm / 12 kos
  • Coral plitki krožnik / 21cm / 12 kos
  • Coral plitki krožnik / 21cm / 12 kos
  • Cena brez DDV:

    135,58 €

  • Cena z DDV:

    165,41 €

Brezplačna dostava

Zaloga: preveri v poslovalnicah

Obvestite me, ko bo izdelek ponovno na zalogi

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

Znamka premium porcelana BONNA je bila ustanovljena z namenom zagotavljanja inovativnih produktov in rešitev za profesionalne (HoReCa) uporabnike, s svojo pestro zgodovino pa je sama znamka plod več kot 40ih let izkušenj. V prvi vrsti si proizvajalec z znamko Bonna prizadeva ugoditi potrebam sedanjosti, brez da bi s tem dodatno ogrožal prihodnje generacije. Že sama kvaliteta njihovih proizvodov stremi k dolgotrajnejši uporabi in s tem pripomore pri trajnostnemu razvoju.

Zahvaljujoč Bonnini posebni seriji porcelana z reaktivno glazuro, je vsak nanos glazure na porcelan unikaten. Ob nanosu glazure ogenj in vročina poskrbita, da reaktivna glazura vsakič znova odreagira edinstveno, kar poskrbi za izvirne barve in teksture vsakega posameznega kosa.

Motiv: Coral
Premer: 21cm
Tip artikla: plitki krožnik
Količina: 12 kos

Značilnosti porcelana Bonna:
Bonna Premium Porcelain
- Transculency: Obsežen R&D je Bonni omogočil, da so njihovi produkti prosojni, navzven pa izražajo elegantno belino slonovine, kar njihovim izdelkom pod virom svetlobe daje unikaten sijaj.
- Stackable Design: Nepogrešljiva lastnost produktov, ki nagovarjajo profesionalne uporabnike, saj jim omogoča bolj stabilno shranjevanje in kar je najpomembnejše, na manjšem prostoru.
- Glaze Damage Resistance: Skozi R&D je proizvajalcu Bonna uspelo razviti state-of-art tehniko nanašanja glazure, ki njihovim proizvodom zagotavlja izredno visoko odpornost na praske.
- Microwave & Oven Safe: Zaradi uporabe premium in vzdržljivih surovin in iznajdljivosti R&D so porcelanasti izdelki Bonne primerni za uporabo pri višjih temperaturah, ki jih dosegajo tudi profesionalne pečice.
- Dishwasher Safe: Visokoodporne Bonna glazure zaščitijo njihove izdelke prav tako pred agresivnimi in korozivnimi cikli pomivanja v profesionalnih pomivalnih strojih.
- Thermal Shock Resistant: Porcelan izdelki Bonne so zaradi uporabe premium surovin in izredno trdnih glazur odporni na nenadne temperaturne šoke in ekstremne temperaturne pogoje.

165,41 €