Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 100 €.
SL HR EN
Izberi oddelek

Kategorije

Čistilo za dezinfekcijo Multi Activ / 750ml

Čistilo za dezinfekcijo Multi Activ / 750ml
1kos
  • Čistilo za dezinfekcijo Multi Activ / 750ml
  • Čistilo za dezinfekcijo Multi Activ / 750ml
  • Cena brez DDV:

    4,84 €

  • Cena z DDV:

    5,90 €

Preveri zalogo po poslovalnicah »
Dodaj v košarico
kos

Opis izdelka

Razkužilo za čiščenje površin v prostorih, pripravljeno za uporabo. Večnamensko razmaščevalno dezinfekcijsko sredstvo z alkoholom, pripravljeno za uporabo. Sestava z aktivnim protibakterijskim učinkom zagotavlja odstranitev gram pozitivnih ter gram negativnih bakterij, glivic, plesni in neprijetnih vonjav z ravnih površin. Multi activ je primeren za dezinfekcijo kuhinj, kopalnic in vseh površin, ki prihajajo v stik s hrano.

UPORABA: Sredstvo razpršite neposredno na površino, ki jo želite očistiti, nato pa posušite s krpo ali papirjem. Če želite površino razkužiti, pustite izdelek delovati vsaj 15 minut, nato pa posušite s krpo, s papirjem ali pa izperite.

OPOZORILO: Med uporabo pazite, da izdelek ne pride v stik s hrano in pijačo ali s posodami, ki so namenjene njihovemu shranjevanju. Ne mešajte z drugimi razkužili.

Volumen: 500mlKakovostna profesionalna čistila Sanitec namenjena profesionalnim uporabnikom iz področja HoReCe in industrijskega čiščenja nastajo v italijanski Padovi že vse od leta 1975. V nekaj desetletjih je podjetju z izredno kvalitetnimi linijami produktov, ki so jih spremljali inovativni pristop do proizvodnje in trženja, uspelo osvojiti vodilno pozicijo na trgu.

5,90 €