Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 100 €.
SL HR EN
Izberi oddelek

Kategorije

Palace Stone Washed nož / 3mm / 24cm / 12kos

Palace Stone Washed nož / 3mm / 24cm / 12kos
1grt
  • Palace Stone Washed nož / 3mm / 24cm / 12kos
  • Palace Stone Washed nož / 3mm / 24cm / 12kos
  • Palace Stone Washed nož / 3mm / 24cm / 12kos
  • Cena brez DDV:

    66,34 €

  • Cena z DDV:

    80,93 €

Zaloga: preveri v poslovalnicah

Obvestite me, ko bo izdelek ponovno na zalogi

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

Jedilni pribor linije Palace Stone Washed je obdelan tako, da ustvari vintage učinek na nerjavečem jeklu in namerno ustvari neenakomeren videz; vsak kos je torej edinstven. Namen je ponuditi kakovosten jedilni pribor, ki hkrati ustvarja retro vzdušje. Jedilni pribor linije Palace, proizvedene iz kvalitetnega 18/10 nerjavečega jekla (18% kroma / 10% niklja). Zaradi sestave z visoko vsebnostjo kroma ima takšen pribor večjo trdnost, vzdržljivost in odpornost na rjavenje, visoka vsebnost niklja pa mu daje izredno visok sijaj.

Linija Palace, debeline kar 3mm, bo s svojo posebno oglato obliko poskrbela, da bo vaša postrežba pritegnila veliko pozornosti, a hkrati še vedno relativno klasičen izgled linije ne bo jemal pretirane pozornosti jedem, ki so postrežene.

Linijie Pinti Luxury so obdelane s posebnim postopkom imenovanim Stone Wash = dodatna mehanska obdelava jedilnega pribora, ki mu daje unikaten in vintage izgled, z značilnimi nepravilnimi vzorci in matiranim končnim izgledom.

Pinti Inox, vodilno podjetje v proizvodnji namiznih in kuhinjskih izdelkov iz nerjavečega jekla. Danes ga uspešno vodi že kar 4. generacija družine Pinti, ki si vse od daljnih začetkov leta 1929 v italijanskem mestu Brescia, še danes prizadeva podjetje voditi skozi razvoj in iskanje novih tehnologij, materialov ter oblik, ki morajo po njihovo zadovoljevati tako estetske kot funkcionalne potrebe. Italijanski proizvajalec jedilnega pribora iz nerjavečega jekla PINTINOX, s svojo stoletno tradicijo in svetovno prepoznavnostjo uspešno narekuje trende v obliki in kvaliteti še danes - vsak dan proizvedejo več kot 80.000 kosov jedilnega pribora in 2.000 loncev ter kuhinjskih posod, ki se prodajajo pod blagovnima znamkama Pinti Inox in Pinti 1929 v več kot 50 državah po vsem svetu.

Dolžina: 23,5 cm
Debelina: 3 mm
Material: 18/10

Pakiranje: 12kos

80,93 €