Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 100 €.
SL HR EN
Izberi oddelek

Kategorije

Litoželezna ponev / servirna / lesen podstavek / 19cm

Litoželezna ponev / servirna / lesen podstavek / 19cm
  • Cena brez DDV:

    13,79 €

  • Cena z DDV:

    16,82 €

Preveri zalogo po poslovalnicah »
Dodaj v košarico
kos

Opis izdelka

Litoželezna ponev, primerna tudi za serviranje, s kratkim ročajem, premera 19cm. Litoželezne ponve odlikujejo številne prednosti, od dobrega zadrževanja in shranjevanja toplote, do dobre izolativne sposobnost. Zaradi odpornosti in gostote materiala, je litoželezno ponev praktično nemogoče pregreti, oziroma jo poškodovati z zunanjimi termičnimi vplivi. Litoželezne ponve so izredno odporne in tako pravzaprav v kuhinjah skoraj večne.

Litoželezna ponev omogoča peko z enakomerno in izredno visoko temperaturo, kar kuharjem omogoča konstantnejšo temperaturo segrete površine, kar bo posledično zagotovo pomenilo manj skrbi pri kuhi.

Navodila za uporabo: Ponev pred uporabo dobro segrejte, da doseže čim višjo temperaturo in jo še vročo premažite s tanko plastjo olja (priporoča se uporabo olj, ki so primerna tudi za višje temperature). Naoljeno litoželezno ponev vrnete nazaj na ogenj in po nekaj minutah, ko se maščoba dobro vpije, je ponev primerna za peko - na dobro pripravljeno litoželezno ponev se hrana ne bi smela pretirano prijemati!
Navodila za čiščenje: Čistite s toplo vodo in krpo, po pomivanju obrišite do suhega in rahlo naoljite, da prerečite nastanek zračne rje.

Priložen je tudi lesen podstavek, skupaj s katerim je ta litoželezna ponev primerna tudi za serviranje.

Premer: 19cm
Višina: 4,5cm
Material: železo

16,82 €