Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 60 €.
SL HR EN

Kategorije

Banquet skleda / 10cm / 200ml / 24kos

Banquet skleda / 10cm / 200ml / 24kos
1grt
  • Banquet skleda / 10cm / 200ml / 24kos
  • Cena brez DDV:

    54,96 €

  • Cena z DDV:

    67,05 €

Brezplačna dostava

Preveri zalogo po poslovalnicah »
Dodaj v košarico
grt

Opis izdelka

Lahka, izjemno močna in izredno dobro zložljiva. To je linija Banquet, ki kakor njeno ime predlaga ponuja odlično rešitev za vse (večje) pogostitve. S klasično obliko z robom bo vaš zvesti spremljevalec v vseh tradicionalnih okoljih.

Znamka premium porcelana BONNA je bila ustanovljena z namenom zagotavljanja inovativnih produktov in rešitev za profesionalne (HoReCa) uporabnike, s svojo pestro zgodovino pa je sama znamka plod več kot 40ih let izkušenj. V prvi vrsti si proizvajalec z znamko Bonna prizadeva ugoditi potrebam sedanjosti, brez da bi s tem dodatno ogrožal prihodnje generacije. Že sama kvaliteta njihovih proizvodov stremi k dolgotrajnejši uporabi in s tem pripomore pri trajnostnemu razvoju.

Premer: 10cm
Volumen: 200mL
Tip artikla: skleda za juho
Pakirna količina: 24kos


Značilnosti porcelana Bonna:
Bonna Premium Porcelain
- Transculency: Obsežen R&D je Bonni omogočil, da so njihovi produkti prosojni, navzven pa izražajo elegantno belino slonovine, kar njihovim izdelkom pod virom svetlobe daje unikaten sijaj.
- Stackable Design: Nepogrešljiva lastnost produktov, ki nagovarjajo profesionalne uporabnike, saj jim omogoča bolj stabilno shranjevanje in kar je najpomembnejše, na manjšem prostoru.
- Glaze Damage Resistance: Skozi R&D je proizvajalcu Bonna uspelo razviti state-of-art tehniko nanašanja glazure, ki njihovim proizvodom zagotavlja izredno visoko odpornost na praske.
- Microwave & Oven Safe: Zaradi uporabe premium in vzdržljivih surovin in iznajdljivosti R&D so porcelanasti izdelki Bonne primerni za uporabo pri višjih temperaturah, ki jih dosegajo tudi profesionalne pečice.
- Dishwasher Safe: Visokoodporne Bonna glazure zaščitijo njihove izdelke prav tako pred agresivnimi in korozivnimi cikli pomivanja v profesionalnih pomivalnih strojih.
- Thermal Shock Resistant: Porcelan izdelki Bonne so zaradi uporabe premium surovin in izredno trdnih glazur odporni na nenadne temperaturne šoke in ekstremne temperaturne pogoje.

67,05 €