Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 100 €.
SL HR EN
Izberi oddelek

Kategorije

Lopar za pizzo / 37cm / 180cm / Evoluzione

Lopar za pizzo / 37cm / 180cm / Evoluzione
1kos
  • Lopar za pizzo / 37cm / 180cm / Evoluzione
  • Lopar za pizzo / 37cm / 180cm / Evoluzione
  • Lopar za pizzo / 37cm / 180cm / Evoluzione
  • Lopar za pizzo / 37cm / 180cm / Evoluzione
  • Cena brez DDV:

    155,65 €

  • Cena z DDV:

    189,89 €

Brezplačna dostava

Preveri zalogo po poslovalnicah »
Dodaj v košarico
kos

Opis izdelka

Linija Evoluzione prinaša revolucijo v svet loparjev za pizzo. Najbolj očitna prednost tega oparja je drugačna razporeditev lukenj, ki sedaj poteka namesto v vzolžnih linijah, v diagonalnih. Učinek ni samo estetski, pač pa tudi funkcionalni, saj takšna postavitev lukenj bolj optimalno strga moko z dna testa, omogoča pa tudi bolj optimalno drsenje testa po loparju. Evoluzione lopar je obedlan s tehniko S.H.A (Special Hard Anodizing), ki osnovi iz aluminija omogoča veliko večjo odpornost na vročino (3x večja kot pri običajni anodizaciji), udarce in abrazijo, povečuje njeno gladkost in zagotavlja njeno vzdržljivost. Ročaj je na lopar dodatno pritrjen s tremi zakovicami - posebna tehnologija ki si jo je Gi Metal sposodil iz letalske industrije, predstavlja optimalno razmerje med vzdržljivostjo in stailnostjo, ob ohranjanju primerne flexibilnosti.

Perforiranost loparja prinaša marsikatero prednost: Lažje drsenje - manj površine loparja pomeni manj frikcije med loparjem in testom. Luknje so na robovih dodatno zglajene in zaobljene, da testo lažje zdrsi na in iz loparja, kar pomeni, da boste lahko na pripravljalni površini površini uporabljali manj moke. Lahkotnost: Perforiran lopar vsebuje manj materiala, kar se pozitivno odraža v njegovi teži, kar bodo zagotovo cenili tisti, ki imajo z njim opravka po več časa. Manj dima: Če pri peki uporabimo manj moke, se posledično tvori tudi manj dima. Boljši okus: Nič več zažganega in grenkega priokusa, ki ga povzroča prižgana moka pod testom. Manj čiščenja: Če je zažgane moke manj, bo to dobro vplivalo tudi na čistočo in stanje peči po uporabi.

Loparji za pizzo italijanskega proizvajalca GI Metal sodijo v sam svetovni vrh tovrstnih pripomočkov. S kombiniranjem materialov so poskrbeli, da je lopar vzdržljiv in primeren za stik z živilmi, po drugi strani pa dovolj lahek, da pizzopek po celodnevem delu ne čuti bolečin v hrbtu.

Premer nalagalne površine: 37cm
Dolžina: 180cm

Več kot 30 letne izkušnje so podjetju GI METAL omogočile, da kvalitetno, innovativno in s strastjo izdeluje svoje izdelke, kar se še kako dobro odraža pri njihovi uporabi.

189,89 €