Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 100 €. Izberi oddelek

Kategorije

Lopar za pizzo / 23x40cm / 160cm / Azzura / Pinsa Romana

Lopar za pizzo / 23x40cm / 160cm / Azzura / Pinsa Romana
1kos
  • Lopar za pizzo / 23x40cm / 160cm / Azzura / Pinsa Romana
  • Lopar za pizzo / 23x40cm / 160cm / Azzura / Pinsa Romana
  • Lopar za pizzo / 23x40cm / 160cm / Azzura / Pinsa Romana
  • Cena brez DDV:

    105,30 €

  • Cena z DDV:

    128,47 €

Brezplačna dostava

Zaloga: preveri v poslovalnicah

Obvestite me, ko bo izdelek ponovno na zalogi

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

Lopar za pizzo Alla Romana iz linije Azzura Line, dimenzije 23x40cm je primeren za peko pizz Pinsa Romana, posebna vrsta ovalne ali kvadrataste pizze, s hrustljavim robom in mehko notranjostjo. Tradicionalno se je za peko pins uporabljalo lesene loparje, proti kateremu ta lopar prinaša marsikatere izboljšave, na področju teže, stabilnosti, vzdržljivosti, boljšega drsenja in higiene. Lopar takšne dimenzije je primeren tudi za uporabo pri peki vseh vrst kruhovskih izdelkov.

Loparji za pizzo italijanskega proizvajalca GI Metal sodijo v sam svetovni vrh tovrstnih pripomočkov. S kombiniranjem materialov so poskrbeli, da je lopar vzdržljiv in primeren za stik z živilmi, po drugi strani pa dovolj lahek, da pizzopek po celodnevem delu ne čuti bolečin v hrbtu. Več kot 30 letne izkušnje so podjetju GI METAL omogočile, da kvalitetno, innovativno in s strastjo izdeluje svoje izdelke, kar se še kako dobro odraža pri njihovi uporabi.

Perforiranost loparja prinaša marsikatero prednost: Lažje drsenje - manj površine loparja pomeni manj frikcije med loparjem in testom. Luknje so na robovih dodatno zglajene in zaobljene, da testo lažje zdrsi na in iz loparja, kar pomeni, da boste lahko na pripravljalni površini površini uporabljali manj moke. Lahkotnost: Perforiran lopar vsebuje manj materiala, kar se pozitivno odraža v njegovi teži, kar bodo zagotovo cenili tisti, ki imajo z njim opravka po več časa. Manj dima: Če pri peki uporabimo manj moke, se posledično tvori tudi manj dima. Boljši okus: Nič več zažganega in grenkega priokusa, ki ga povzroča prižgana moka pod testom. Manj čiščenja: Če je zažgane moke manj, bo to dobro vplivalo tudi na čistočo in stanje peči po uporabi.

Premer nalagalne površine: 23cm
Dolžina ročaja: 120cm
Dolžina loparja: 160cm