Lopar za pizzo / 33cm / 183cm / Napoletana
- Cena brez DDV:
114,12 €
- Cena z DDV:
139,23 €
- Šifra artikla:
8019618146910
- V kartonu:
1 kos
- Premer [mm]:
330
- Linija:
- Tip:
- Blagovna znamka:
Brezplačna dostava
Zaloga: na zalogi
kos
Opis izdelka
Linija loparjev za pizzo in obračalk Napoletana, je bila zasnovana tako, da zadovolji potrebe pizzopekov, ki pripravljajo pico na neapeljski način, v tradicionalni neapeljski peči na drva, kjer se razvijajo temperature tudi preko 500 stopinj in se v kratkem času speče veliko število pic.
Nalagalna površina loparja je oblikovana v skladu z načinom nalaganja pizze na lopar (testo postavljeno na sredino in intenzivnejše raztegnjeno proti skrajnim točkam loparja), perforiranost nalagalnega dela loparja pa funkcionalno sledi temu načinu nalaganja: zasnova, krožna oblika in število ter postavitev lukenj omogočajo idealen odpad moke izpod testa, glede na poseben način nalaganja testa po neapeljski tradiciji.
Loparji za pizzo italijanskega proizvajalca GI Metal sodijo v sam svetovni vrh tovrstnih pripomočkov. S kombiniranjem materialov so poskrbeli, da je lopar vzdržljiv in primeren za stik z živilmi, po drugi strani pa dovolj lahek, da pizzopek po celodnevem delu ne čuti bolečin v hrbtu. Več kot 30 letne izkušnje so podjetju GI METAL omogočile, da kvalitetno, innovativno in s strastjo izdeluje svoje izdelke, kar se še kako dobro odraža pri njihovi uporabi.
Perforiranost loparja prinaša marsikatero prednost: Lažje drsenje - manj površine loparja pomeni manj frikcije med loparjem in testom. Luknje so na robovih dodatno zglajene in zaobljene, da testo lažje zdrsi na in iz loparja, kar pomeni, da boste lahko na pripravljalni površini površini uporabljali manj moke. Lahkotnost: Perforiran lopar vsebuje manj materiala, kar se pozitivno odraža v njegovi teži, kar bodo zagotovo cenili tisti, ki imajo z njim opravka po več časa. Manj dima: Če pri peki uporabimo manj moke, se posledično tvori tudi manj dima. Boljši okus: Nič več zažganega in grenkega priokusa, ki ga povzroča prižgana moka pod testom. Manj čiščenja: Če je zažgane moke manj, bo to dobro vplivalo tudi na čistočo in stanje peči po uporabi.
Premer nalagalne površine: 33x33cm
Dolžina ročaja: 150cm
Dolžina loparja: 183cm
Teža: 0,91kg
Nalagalna površina loparja je oblikovana v skladu z načinom nalaganja pizze na lopar (testo postavljeno na sredino in intenzivnejše raztegnjeno proti skrajnim točkam loparja), perforiranost nalagalnega dela loparja pa funkcionalno sledi temu načinu nalaganja: zasnova, krožna oblika in število ter postavitev lukenj omogočajo idealen odpad moke izpod testa, glede na poseben način nalaganja testa po neapeljski tradiciji.
Loparji za pizzo italijanskega proizvajalca GI Metal sodijo v sam svetovni vrh tovrstnih pripomočkov. S kombiniranjem materialov so poskrbeli, da je lopar vzdržljiv in primeren za stik z živilmi, po drugi strani pa dovolj lahek, da pizzopek po celodnevem delu ne čuti bolečin v hrbtu. Več kot 30 letne izkušnje so podjetju GI METAL omogočile, da kvalitetno, innovativno in s strastjo izdeluje svoje izdelke, kar se še kako dobro odraža pri njihovi uporabi.
Perforiranost loparja prinaša marsikatero prednost: Lažje drsenje - manj površine loparja pomeni manj frikcije med loparjem in testom. Luknje so na robovih dodatno zglajene in zaobljene, da testo lažje zdrsi na in iz loparja, kar pomeni, da boste lahko na pripravljalni površini površini uporabljali manj moke. Lahkotnost: Perforiran lopar vsebuje manj materiala, kar se pozitivno odraža v njegovi teži, kar bodo zagotovo cenili tisti, ki imajo z njim opravka po več časa. Manj dima: Če pri peki uporabimo manj moke, se posledično tvori tudi manj dima. Boljši okus: Nič več zažganega in grenkega priokusa, ki ga povzroča prižgana moka pod testom. Manj čiščenja: Če je zažgane moke manj, bo to dobro vplivalo tudi na čistočo in stanje peči po uporabi.
Premer nalagalne površine: 33x33cm
Dolžina ročaja: 150cm
Dolžina loparja: 183cm
Teža: 0,91kg

