Lopar za pizzo / 32cm / 92cm / Amica
- Cena brez DDV:
58,28 €
- Cena z DDV:
71,10 €
- Šifra artikla:
8019618146637
- V kartonu:
1 kos
- Premer [mm]:
320
- Linija:
- Tip:
- Blagovna znamka:
Zaloga: na zalogi
kos
Opis izdelka
Lopar za pizzo z luknjami iz linije Amica Line, dimenzije 32cm z ročajem dolžine 120cm.
Več kot 30 letne izkušnje so podjetju GI METAL omogočile, da kvalitetno, innovativno in s strastjo izdeluje svoje izdelke, kar se še kako dobro odraža pri njihovi uporabi.
Perforiranost loparja prinaša marsikatero prednost: Lažje drsenje - manj površine loparja pomeni manj frikcije med loparjem in testom. Luknje so na robovih dodatno zglajene in zaobljene, da testo lažje zdrsi na in iz loparja, kar pomeni, da boste lahko na pripravljalni površini površini uporabljali manj moke. Lahkotnost: Perforiran lopar vsebuje manj materiala, kar se pozitivno odraža v njegovi teži, kar bodo zagotovo cenili tisti, ki imajo z njim opravka po več časa. Manj dima: Če pri peki uporabimo manj moke, se posledično tvori tudi manj dima. Boljši okus: Nič več zažganega in grenkega priokusa, ki ga povzroča prižgana moka pod testom. Manj čiščenja: Če je zažgane moke manj, bo to dobro vplivalo tudi na čistočo in stanje peči po uporabi.
Loparji za pizzo italijanskega proizvajalca GI Metal sodijo v sam svetovni vrh tovrstnih pripomočkov. S kombiniranjem materialov so poskrbeli, da je lopar vzdržljiv in primeren za stik z živilmi, po drugi strani pa dovolj lahek, da pizzopek po celodnevem delu ne čuti bolečin v hrbtu.
Premer nalagalne površine: 32cm
Dolžina: 92cm
Več kot 30 letne izkušnje so podjetju GI METAL omogočile, da kvalitetno, innovativno in s strastjo izdeluje svoje izdelke, kar se še kako dobro odraža pri njihovi uporabi.
Perforiranost loparja prinaša marsikatero prednost: Lažje drsenje - manj površine loparja pomeni manj frikcije med loparjem in testom. Luknje so na robovih dodatno zglajene in zaobljene, da testo lažje zdrsi na in iz loparja, kar pomeni, da boste lahko na pripravljalni površini površini uporabljali manj moke. Lahkotnost: Perforiran lopar vsebuje manj materiala, kar se pozitivno odraža v njegovi teži, kar bodo zagotovo cenili tisti, ki imajo z njim opravka po več časa. Manj dima: Če pri peki uporabimo manj moke, se posledično tvori tudi manj dima. Boljši okus: Nič več zažganega in grenkega priokusa, ki ga povzroča prižgana moka pod testom. Manj čiščenja: Če je zažgane moke manj, bo to dobro vplivalo tudi na čistočo in stanje peči po uporabi.
Loparji za pizzo italijanskega proizvajalca GI Metal sodijo v sam svetovni vrh tovrstnih pripomočkov. S kombiniranjem materialov so poskrbeli, da je lopar vzdržljiv in primeren za stik z živilmi, po drugi strani pa dovolj lahek, da pizzopek po celodnevem delu ne čuti bolečin v hrbtu.
Premer nalagalne površine: 32cm
Dolžina: 92cm