Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 100 €.
SL HR EN
Izberi oddelek

Kategorije

Nož za kruh in pecivo / 24cm / Biomaster

Nož za kruh in pecivo / 24cm / Biomaster
1kos
  • Nož za kruh in pecivo / 24cm / Biomaster
  • Cena brez DDV:

    18,54 €

  • Cena z DDV:

    22,62 €

Preveri zalogo po poslovalnicah »
Dodaj v košarico
kos

Opis izdelka

Nož za kruh in pekovske izdelke iz linije Premana professional s posebnim, srednje-gibljivim rezilom je primeren za rezanje kruha, pizze, tort in podobnih pekovskih izdelkov. Rezilo Sanelli nožev je proizvedeno iz visokokvalitetnega X50 CR MO 14 ali X60 CR MO V 14 nerjavečega jekla, izredno visoko postavljen standard, ki zagotavlja dolgotrajno življenjsko dobo rezila. Ročaji Sanelli nožev so proizvedeni s prav posebno tehnologijo Biomaster. Gre za trajno antibakterijsko zaščito, ki deluje na osnovi srebrovih ionov, preprečuje rast in razmnoževanje bakterijam in s tem zagotavlja 24/7 higieno, hkrati pa ostaja nezaznavna za uporabnika in snovi, s katerimi prihaja v stik..

Linija Premana Professional združuje rešitve za vsak najmanjši detajl in problem, s katerim se sooča profesionalni uporabnik. Poleg izredne trdote (54-56 HRC), fleksibilnosti, rezalne sposobnosti, vzdržljivosti in zanesljivosti, se pri razvoju Premana linije izredno velik poudarek daje tudi na ergonomičnost ročaja in s tem povezano uporabniško izkušnjo pri rezanju. Vsako rezilo je naostreno ročno, sam rezalni del pa je konveksne oblike, kar mu garantira izredno dolgotrajno življensjko dobo.

Namembnosti linije Premana:
Sanelli-noži-uporaba

Vzdrževanje linije Premana:
Sanelli-noži-vzdrževanje
- Ostrenje: uporabljajte (magnetni) brusilec Sanelli.
- Pomivanje: predlagano ročno, v primeru strojnega nemudoma očistite in posušite rezilo.
- Namembnost: uporabljajte samo za rezanje in predvideno uporabo. Shranjujte brez kontakta z drugimi rezili.

Sanelli, družinsko podjetje ki s svojo bogato, več kot 150 letno zgodovino in strastjo do innovacij, tehnologije in kvalitetnih materialov v majhni Italijanski vasici Premana proizvaja mojstrovine v obliki nožev, ki so varni, enostavni za rokovanje in proizvedeni da zdržijo dolgo časa. Že vse od nastanka, leta 1864 Sanelli deluje kot družinsko podjetje, z eno samo vizijo, to je stalno preučevati, kakšne izdelke profesionalni uporabniki potrebujejo, in jim to med prvimi ponuditi.

Material rezila: nerjaveče jeklo
Dolžina rezila: 24cm

22,62 €