Prejmite obvestilo, ko bo izdelek ponovno na zalogi

Vnesite elektronski naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 60 €.
SL HR EN

Kategorije

Nož za izkoščevanje / 16cm / Biomaster

Nož za izkoščevanje / 16cm / Biomaster
1kos
  • Nož za izkoščevanje / 16cm / Biomaster
  • Nož za izkoščevanje / 16cm / Biomaster
  • Nož za izkoščevanje / 16cm / Biomaster
  • Nož za izkoščevanje / 16cm / Biomaster
  • Cena brez DDV:

    18,09 €

  • Cena z DDV:

    22,07 €

Preveri zalogo po poslovalnicah »
Dodaj v košarico
kos

Opis izdelka

Nož za izkoščevanje (boning knife) iz linije Premana professional s posebnim, tankim rezilom je primeren za izkoščičevanje, ločevanje mesa od kosti ter kože od mesa in odstranjevanje maščobnih tkiv ter ostala mesarska opravila. Rezilo Sanelli nožev je proizvedeno iz visokokvalitetnega X50 CR MO 14 ali X60 CR MO V 14 nerjavečega jekla, izredno visoko postavljen standard, ki zagotavlja dolgotrajno življenjsko dobo rezila. Ročaji Sanelli nožev so proizvedeni s prav posebno tehnologijo Biomaster. Gre za trajno antibakterijsko zaščito, ki deluje na osnovi srebrovih ionov, preprečuje rast in razmnoževanje bakterijam in s tem zagotavlja 24/7 higieno, hkrati pa ostaja nezaznavna za uporabnika in snovi, s katerimi prihaja v stik..

Linija Premana Professional združuje rešitve za vsak najmanjši detajl in problem, s katerim se sooča profesionalni uporabnik. Poleg izredne trdote (54-56 HRC), fleksibilnosti, rezalne sposobnosti, vzdržljivosti in zanesljivosti, se pri razvoju Premana linije izredno velik poudarek daje tudi na ergonomičnost ročaja in s tem povezano uporabniško izkušnjo pri rezanju. Vsako rezilo je naostreno ročno, sam rezalni del pa je konveksne oblike, kar mu garantira izredno dolgotrajno življensjko dobo.

Namembnosti linije Premana:
Sanelli-noži-uporaba

Vzdrževanje linije Premana:
Sanelli-noži-vzdrževanje
- Ostrenje: uporabljajte (magnetni) brusilec Sanelli.
- Pomivanje: predlagano ročno, v primeru strojnega nemudoma očistite in posušite rezilo.
- Namembnost: uporabljajte samo za rezanje in predvideno uporabo. Shranjujte brez kontakta z drugimi rezili.

Sanelli, družinsko podjetje ki s svojo bogato, več kot 150 letno zgodovino in strastjo do innovacij, tehnologije in kvalitetnih materialov v majhni Italijanski vasici Premana proizvaja mojstrovine v obliki nožev, ki so varni, enostavni za rokovanje in proizvedeni da zdržijo dolgo časa. Že vse od nastanka, leta 1864 Sanelli deluje kot družinsko podjetje, z eno samo vizijo, to je stalno preučevati, kakšne izdelke profesionalni uporabniki potrebujejo, in jim to med prvimi ponuditi.

Material rezila: nerjaveče jeklo
Dolžina rezila: 16cm

22,07 €