Prejmite obvestilo, ko bo izdelek ponovno na zalogi

Vnesite elektronski naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 60 €.
SL HR EN

Kategorije

Nizka ponev aluminij / 30cm / 3,5mm / s premazom / indukcija

Nizka ponev aluminij / 30cm / 3,5mm / s premazom / indukcija
1kos
  • Nizka ponev aluminij / 30cm / 3,5mm / s premazom / indukcija
  • Nizka ponev aluminij / 30cm / 3,5mm / s premazom / indukcija
  • Nizka ponev aluminij / 30cm / 3,5mm / s premazom / indukcija
  • Cena brez DDV:

    38,18 €

  • Cena z DDV:

    46,58 €

Preveri zalogo po poslovalnicah »
Dodaj v košarico
kos

Opis izdelka

Vrsta kuhalnika: Vse vrste, TUDI INDUKCIJSKI

ST1 je linija aluminijastih ponev proizvajalca Pintinox, primernih za uporabo na katerikoli vrsti kuhalnika. Linijo ST1 odlikujejo kvaliteta izdelave in estetika proizvodov - všečen finiš daje ponvam značilen in prepoznaven videz. Pintinox je ponve ST1 prevlekel s premazom QuanTanium, Premaz proti prijemanju, z dodanim Titanom, brez PFOA (teflona).
Značilnosti ponev ST1:
- Vzdržljiva in lahka aluminijasta ponev debeline 4mm
- Notranjost s 3-plastno neprijemajočo prevleko QuanTanium, ki ima reliefno teksturo, ki še dodatno preprečuje prijemanje hrane.
- Roč iz nerjavečega jekla, s tehnologijo AirFlow: Je lahek, ergonomski in se ne segreva, ter ostaja hladen na dotik. Zaradi izdelave z dvojnim prepogibanjem je roč zelo vzdržljiv.
- Primerno za vse vrste kuhalnikov, tudi indukcijo, in pralno v pomivalnem stroju
Dimenzija: 30cm
Debelina: 4mm

Prednosti aluminijastih ponev:
- Ekstremno dober toplotni prevodnik, kar pomeni da se hrana znotraj aluminijaste ponve povsod segreva enakomerno, kar kuharjem omogoča učinkovit nadzor nad temperaturo kuhanja. Stene ponve ki niso prekrite s hrano, se zaradi dobre toplotne prevodnosti manj pregrevajo, kar posledično pomeni manjšo karbonizacijo ostankov hrane na robovih. Ne samo, da zažganine tako ne spreminjajo okusa pripravljene hrane, pripravljene jedi so tako tudi veliko bolj zdrave.
- Odporen na udarce in vročino, prav tako na abrazijo (praske) in korozijo. Predvsem je aluminij zelo enostaven za vzdrževanje.
- Izjemno lahek. Dejstvo, ki ga vsekakor ne gre zanemarjati, še posebej pri vsakdanji uporabi v kuhinjah, kjer teža pripomočkov kuharjem nemalokrat predstavlja velik izziv.
- Primeren za enostavno recikliranje in ponovno uporabo, s tem pa veliko manj obremenjujoč za okolje, kot ostale kovine.

46,58 €