Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 100 €.
SL HR EN
Izberi oddelek

Kategorije

Aparat za gaziranje pijač / Soda Splash / 1,1l

Aparat za gaziranje pijač / Soda Splash / 1,1l
1kos
 • Aparat za gaziranje pijač / Soda Splash / 1,1l
 • Aparat za gaziranje pijač / Soda Splash / 1,1l
 • Aparat za gaziranje pijač / Soda Splash / 1,1l
 • Aparat za gaziranje pijač / Soda Splash / 1,1l
 • Cena brez DDV:

  42,71 €

 • Cena z DDV:

  52,11 €

 • Šifra artikla:

  4712523802387

 • Pakirna količina:

  1 kos

 • Volumen [ml]:

  1100

 • Tip:

  Bombice in aparati

 • Blagovna znamka:

  Mosa

Preveri zalogo po poslovalnicah »
Dodaj v košarico
kos

Opis izdelka

Aparat za gaziranje pijač in pripravo penečih pripravkov. Enostavna izvedba brez gibljivih delov za dolgotrajno vzdržljivost.

Aparat za gaziranje Soda Splash ima širšo odprtino kot klasični Soda Siphon aparati, kar omogoča lažje polnjenje in izlivanje tekočin. Zaradi enostavnejše izvedbe je primeren za gaziranje tudi gostejših tekočin, gazirate pa lahko tudi pijačo s celimi kosi sadja. Flaša aparata je narejena iz kvalitetnega in izredno vzdržljivega nerjavečega jekla. Za bolj močne mehurčke se priporoča gaziranje ohlajenih tekočin, po potrebi se lahko tekočine gazira tudi z do dvema bombicama za sodo. Pri polnjenju tekočine bodite pozorni na maksimalen volumen, ki ga aparat lahko sprejme (označeno na steni aparata), da v aparatu ostane dovolj prostora za sprostitev stisnjenega CO2 plina.

Flaša za gaziranje Soda Splash je ozke in dovolj majhne oblike, da gre lahko po gaziranju vsebine brez problema tudi z vami na pot.

Soda Splash je popolnoma nov karbonizacijski sistem za mizo, bar ali zabavo.
- Prvič lahko daste sirupe, koščke sadja, ledene kocke, zelišča, alkoholne pijače, sokove in številne druge sestavine neposredno v steklenico, nato dodate dovolj hladne vode ali vina in vse skupaj gazirate v tem genialnem aparatu za pripravo koktajlov.
- Ta patentirani sistem Soda vam omogoča, da v nekaj minutah pripravite svoj ledeno hladen koktajl, gazirane pijače z mehurčki ali mešanico penečega vina.
- Edinstveni Soda Splash ima eleganten in hladen dizajn z vso novo tehnologijo, ki jo pričakujete od tega barčka.
- Ustvarite lastne pijače tako, da preprosto napolnite vse sestavine v steklenico, namestite glavo, jo napolnite z enim polnilnikom Soda in dobro pretresite.
- Po nekaj minutah sprostite odvečni tlak, odprite steklenico in natočite pijačo.
- Ker zmešate in karbonizirate vse tekoče sestavine v Soda Splashu, ohranite vse šumeče pijače, medtem ko lahko drugi sistemi izgubijo šumenje z doziranjem ali mešanjem v kozarcu.
- In seveda lahko čisto hladno vodo karbonizirate za osvežilno soda vodo!
- Visokokakovostna steklenica iz nerjavečega jekla je elegantna in jo je mogoče prati v pomivalnem stroju. Vse ostale plastične dele je enostavno očistiti tako, da jih preprosto sperete z mlačno vodo.
- Soda Splash uporabljajte samo s hladnimi sestavinami, vedno uporabite dovolj vode ali vina, da so sadje, zelišča ali ledene kocke dobro potopljeni, ne uporabljajte za pene ali goste tekočine.
- Varnost Soda Splash je potrdil nemški TUV!
- 1 leto garancije.

Material: nerjaveče jeklo
Prostornina: 1,2L
Polnenje: CO2 bombice

Napotki za uporabo:


Navodila za čiščenje:

52,11 €