Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 100 €.
SL HR EN
Izberi oddelek

Kategorije

Mlinček za poper Paris / 22cm / chef

Mlinček za poper Paris / 22cm / chef
1kos
  • Mlinček za poper Paris / 22cm / chef
  • Mlinček za poper Paris / 22cm / chef
  • Mlinček za poper Paris / 22cm / chef
  • Mlinček za poper Paris / 22cm / chef
  • Cena brez DDV:

    35,95 €

  • Cena z DDV:

    43,86 €

Preveri zalogo po poslovalnicah »
Dodaj v košarico
kos

Opis izdelka

Mlinčke Peugeot odlikujejo posebni mehanizmi, ki se brusijo samodejno. Peugeot je s svojimi mlinčki postal obvezna oprema vseh boljših kuhinj in gurmanskih kotičkov, saj poseben način mletja začimb omogoča optimalen izkoristek začimbe, ki jo meljemo ter v celoti ohranja njen vonj in okus.

Mlinček za poper Paris Chef oblikovno poustvarja obliko znanega Paris mlinčka, ki izvira že iz daljnega 1987, vse to pa odlično kombinira z modernim izgledom nerjavečega jekla, ki je izjemno odporno in zelo kvalitetno. Mlinček je opremljen s patentiranim mehanizmom, ki med drugim omogoča uporabniku tudi, da določi stopnjo grobosti mletja - s preprostim obratom spodnjega dela mlinčka, se prilagodi mletje. Patentiran sistem prilagajanja mletja ima določenih 6 predizbranih stopenj, da lahko vsako jed začinite do perfekcije.

Ta ročni mlinček je opremljen s patentiranim Peugeotovem sistemom za nadzor mletja - u'Select. S to genijalno funkcijo je prilagajanje velikosti zrn do točno takšne velikosti kot jo želite, izjemno enostavno. Sistem je zelo praktičen, s svojimi šestimi stopnjami, lociranimi na dnu mlinčka, ki jih uporabnik lahko izbira preprosto, z vrtenjem spodnjega dela mlinčka.

Namen mletja: za poper
Višina: 22cm
Barva: kovinska
Material: Nerjaveče jeklo

43,86 €