O podjetju - euronova.si

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Zaradi nevarnosti širjenja virusne okužbe covid-19, Pošta Slovenije pošiljk z izbranim načinom plačila po povzetju ne dostavlja več do vrat: več informacij.
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.
O podjetju

Smo družinsko podjetje s 25 letno tradicijo na področju veleprodaje drobnega gostinskega inventarja. Da bi čim bolje postregli svojim strankam, skušamo individualno prisluhniti vašim potrebam in se jim v največji možni meri približati, saj smo uspešni le takrat, kadar ste naše stranke zadovoljne. Če naše prodajno osebje ni prepričano, da vam bo določen izdelek zares koristil tako, kot ste si zamislili vi, vam nakup raje odsvetuje. Konec dneva je zadovoljna stranka vredna veliko več, kot prodan artikel. Če bi želeli spoznati naše prijazno prodajno osebje se oglasite v eni izmed naših poslovalnic, ali pa nas kontaktirajte po telefonu ali elektronskem naslovu in dogovorili se bomo za obisk v vašem podjetju.

Smo specializirani grosist artiklov za pogrnjeno mizo in opremo restavracij, hotelov, barov, cateringa, Cash&Carry-jev, šol, vrtcev, domov upokojencev in bolnišnic. Predvsem pa se trudimo, da našim strankam nudimo dober service v obliki hitre in ugodne dobave vseh artiklov, ki si jih zamisljijo in jih pri svojem delu potrebujejo.

  • Več kot 15.000 artiklov stalno na zalogi po najugodnejših cenah
  • Več kot 12.000 kupcev
  • 8 poslovalnic v Sloveniji
  • Direktna nabava pri glavnih svetovnih proizvajalcih gostinskih artiklov in artiklov za pogrnjeno mizo
  • Posebni pogoji za trgovce in dostava po celi Sloveniji
Euronova d.o.o.
Brnčičeva ulica 13
1231 Ljubljana - Črnuče
DŠ: SI95415459