Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 100 €.
SL HR EN
Izberi oddelek

Kategorije

Globoka ponev aluminij / 30cm / 3mm / s premazom

Globoka ponev aluminij / 30cm / 3mm / s premazom
1kos
  • Globoka ponev aluminij / 30cm / 3mm / s premazom
  • Globoka ponev aluminij / 30cm / 3mm / s premazom
  • Globoka ponev aluminij / 30cm / 3mm / s premazom
  • Globoka ponev aluminij / 30cm / 3mm / s premazom
  • Cena brez DDV:

    22,39 €

  • Cena z DDV:

    27,32 €

Preveri zalogo po poslovalnicah »
Dodaj v košarico
kos

Opis izdelka

Aluminij ponev večje globine (5,3cm) in kvalitetne izdelave z debelino stene kar 3mm. Ponev je v celoti izdelana iz aluminija, ročaj pa iz kvalitetnega jekla, ki ostaja dalj časa hladen na dotik.

Aluminijaste ponve z neprijemajočim premazom (brez PFOA) so priljubljena izbira profesionalnih kuharjev, saj omogočajo kuhanje z izjemno malo maščobami (olje, maslo...), hkrati pa so izredno praktične in enostavne za čiščenje. Neprijemajoč premaz (brez PFOA) je pri izdelavi nanešen s posebno tehnologijo postopnega nanašanja plasti, ki prevleki daje izjemno trdnost in vzdržljivost ob neprimerljivih rezultatih prijemanja in enostavnosti čiščenja.

Aluminij, kot material za izdelavo profesionalnih ponev je:

- Ekstremno dober toplotni prevodnik, kar pomeni da se hrana znotraj aluminijaste ponve povsod segreva enakomerno, kar kuharjem omogoča učinkovit nadzor nad temperaturo kuhanja. Stene ponve ki niso prekrite s hrano, se zaradi dobre toplotne prevodnosti manj pregrevajo, kar posledično pomeni manjšo karbonizacijo ostankov hrane na robovih. Ne samo, da zažganine tako ne spreminjajo okusa pripravljene hrane, pripravljene jedi so tako tudi veliko bolj zdrave.

- Odporen na udarce in vročino, prav tako na abrazijo (praske) in korozijo. Predvsem je aluminij zelo enostaven za vzdrževanje.

- Izjemno lahek. Uporabno še posebej pri vsakdanji uporabi v kuhinjah, kjer teža kuhinjskih pripomočkov predstavlja velik izziv.

- Primeren za enostavno recikliranje in ponovno uporabo, s tem pa veliko manj obremenjujoč za okolje, kot ostale kovine.

Aluminijaste ponve odlikuje izjemna vsestranskost, zato so nemalokrat prva izbira profesionalnih kuharjev. Linije aluminijastih ponev so skladne s sistemom nadzora HACCP, material pa ne vsebuje niklja.

Vrste kuhalnikov: Vse vrste, razen indukcije
Material: Aluminij, Neprijemajoč premaz (brez PFOA)
Premer: 30cm
Višina: 5,3cm
Volumen: 2,9L
Teža: 0,82kg

27,32 €