Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 100 €.
SL HR EN
Izberi oddelek

Kategorije

Litoželezna ponev / 80cm / indukcija

Litoželezna ponev / 80cm / indukcija
1kos
  • Cena brez DDV:

    396,58 €

  • Cena z DDV:

    483,83 €

Brezplačna dostava

Dobava: predvidoma 30 dni

Obvestite me, ko bo izdelek ponovno na zalogi

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

Litoželezna ponev premera 80cm, z dolgim ročajem.

Litoželezne ponve odlikujejo številne prednosti, od dobrega zadrževanja in shranjevanja toplote, do dobre izolativne sposobnost. Zaradi odpornosti in gostote materiala, je litoželezno ponev praktično nemogoče pregreti, oziroma jo poškodovati z zunanjimi termičnimi vplivi.

Litoželezne ponve so izredno odporne in tako pravzaprav v kuhinjah skoraj večne.
Litoželezna ponev omogoča peko z enakomerno in izredno visoko temperaturo, kar kuharjem omogoča konstantnejšo temperaturo segrete površine, kar bo posledično zagotovo pomenilo manj skrbi pri kuhi.

Navodila za uporabo: Ponev pred uporabo dobro segrejte, da doseže čim višjo temperaturo in jo še vročo premažite s tanko plastjo olja (priporoča se uporabo olj, ki so primerna tudi za višje temperature). Naoljeno litoželezno ponev vrnete nazaj na ogenj in po nekaj minutah, ko se maščoba dobro vpije, je ponev primerna za peko - na dobro pripravljeno litoželezno ponev se hrana ne bi smela pretirano prijemati!

Navodila za čiščenje: Čistite s toplo vodo in krpo, po pomivanju obrišite do suhega in rahlo naoljite, da prerečite nastanek zračne rje.

Premer: 80cm
Višina: 12cm
Material: železo

483,83 €