DRAGI GOSTINCI! - Euronova

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Odprema in osebni prevzem naročil.
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Kategorije

DRAGI GOSTINCI!

DRAGI GOSTINCI!

Skupaj z ustanovitelji portala castimrundo.si z vami z največjim veseljem delimo super projekt, ki bo zagotovo razveselil vse gostince, ki v času trenutnih ukrepov tako ali drugače obratujete v omejenem obsegu. Portal castimrundo.si predstavlja idealno priložnost, za morebiten dodaten vir prihodka, ki v trenutnih časih lahko pride vsakomur še kako prav. V osnovi gre za portal, na katerem lahko vaše stranke že danes kupijo in plačajo pijačo ali dve, po domače rundo za prijatelje in ostale stvari iz vaše redne ponudbe. Za kupljeno prejmejo kupon, ki ga bodo lahko podarili prijateljem/družini, ali unovčili sami, in sicer takoj ko bodo vladni ukrepi to dopuščali. Kar se s portalom poskuša doseči je, pri likvidnosti pomagati gostincem danes, ko so pomoči najbolj potrebni, s pomočjo ki bo vnovčljiva takoj, ko bodo epidemiološke razmere to dopuščale.

Projekt je trenutno v fazi nabiranja gostincev, ki bi v projektu bili pripravljeni sodelovati, udeležba na portalu bo seveda brezplačna.

Za več informacij lahko kontaktirate razvijalce portala na 031 472 049 oziroma castimrundo@gmail.com in se za celoten potek sodelovanja dogovorite direktno z njimi.


Tukaj, skupaj z vami in za vas, 

Vaš kolektiv Euronova d.o.o. - Prva izbira gostincev!