ALHAMBRA GLOBOKI KROŽNIK BANQUET / 28cm / 400ml / BONNA - Euronova

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Odprema in osebni prevzem naročil.
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Kategorije

ALHAMBRA GLOBOKI KROŽNIK BANQUET / 28cm / 400ml / BONNA

ALHAMBRA GLOBOKI KROŽNIK BANQUET / 28cm / 400ml / BONNA
6kos
 • ALHAMBRA GLOBOKI KROŽNIK BANQUET / 28cm / 400ml / BONNA
 • ALHAMBRA GLOBOKI KROŽNIK BANQUET / 28cm / 400ml / BONNA
 • ALHAMBRA GLOBOKI KROŽNIK BANQUET / 28cm / 400ml / BONNA
 • ALHAMBRA GLOBOKI KROŽNIK BANQUET / 28cm / 400ml / BONNA
 • Cena brez DDV:

  7,97 €

 • Cena z DDV:

  9,72 €

 • Šifra artikla:

  ALH BNC 28 CK

 • Enota:

  kos

 • Pakirna količina:

  6 kos

 • Volumen [ml]:

  400

 • Tip:

  Globoki

 • Blagovna znamka:

  Bonna

 • Posebnosti:

  Z Garancijo na Krušenje

Zaloga po skladiščih
Dodaj v košarico
kos

Opis izdelka

Linija Alhambra svoj navdih išče v detajlih zidov palače Alhambra, kjer se prelivata in dopolnjujeta vzhodna arhitektura z zahodno kulturo. Linija Alhambra tako na vašo mizo elegantno pripelje čarobnost in lepoto vzhoda.

Znamka premium porcelana BONNA je bila ustanovljena z namenom zagotavljanja inovativnih produktov in rešitev za profesionalne (HoReCa) uporabnike, s svojo pestro zgodovino pa je sama znamka plod več kot 40ih let izkušenj. V prvi vrsti si proizvajalec z znamko Bonna prizadeva ugoditi potrebam sedanjosti, brez da bi s tem dodatno ogrožal prihodnje generacije. Že sama kvaliteta njihovih proizvodov stremi k dolgotrajnejši uporabi in s tem pripomore pri trajnostnemu razvoju.

Na to linijo proizvajalec nudi DOŽIVLJENJSKO GARANCIJO na KRUŠENJE ROBOV.

Motiv: Alhambra
Premer: 28cm
Volumen: 400mL
Tip artikla: Globoki krožnik


Značilnosti porcelana Bonna:
Bonna Premium Porcelain
- Lifetime Edge Chip Warranty: Linije Bonna (označene z znakom b) premikajo tradicionalne meje vzdržljivosti - na njih proizvajalec nudi doživljenjsko garancijo na krušenje robov.
- Transculency: Obsežen R&D je Bonni omogočil, da so njihovi produkti prosojni, navzven pa izražajo elegantno belino slonovine, kar njihovim izdelkom pod virom svetlobe daje unikaten sijaj.
- Stackable Design: Nepogrešljiva lastnost produktov, ki nagovarjajo profesionalne uporabnike, saj jim omogoča bolj stabilno shranjevanje in kar je najpomembnejše, na manjšem prostoru.
- Glaze Damage Resistance: Skozi R&D je proizvajalcu Bonna uspelo razviti state-of-art tehniko nanašanja glazure, ki njihovim proizvodom zagotavlja izredno visoko odpornost na praske.
- Microwave & Oven Safe: Zaradi uporabe premium in vzdržljivih surovin in iznajdljivosti R&D so porcelanasti izdelki Bonne primerni za uporabo pri višjih temperaturah, ki jih dosegajo tudi profesionalne pečice.
- Dishwasher Safe: Visokoodporne Bonna glazure zaščitijo njihove izdelke prav tako pred agresivnimi in korozivnimi cikli pomivanja v profesionalnih pomivalnih strojih.
- Thermal Shock Resistant: Porcelan izdelki Bonne so zaradi uporabe premium surovin in izredno trdnih glazur odporni na nenadne temperaturne šoke in ekstremne temperaturne pogoje.

9,72 €