Prejmite obvestilo, ko bo izdelek ponovno na zalogi

Vnesite elektronski naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 60 €.
SL HR EN

Kategorije

Kozarec Allegra voda / 44cl / 6kos / V-Block

Kozarec Allegra voda / 44cl / 6kos / V-Block
V-BLOCK
  • Kozarec Allegra voda / 44cl / 6kos / V-Block
  • Kozarec Allegra voda / 44cl / 6kos / V-Block
  • Kozarec Allegra voda / 44cl / 6kos / V-Block
  • Kozarec Allegra voda / 44cl / 6kos / V-Block
  • Cena brez DDV:

    7,21 €

  • Cena z DDV:

    8,80 €

Preveri zalogo po poslovalnicah »
Dodaj v košarico
grt

Opis izdelka

Turški proizvajalec stekla Pasabahce spada med največje svetovne proizvajalce in z dolgoletno tradicijo na trg postavlja izdelke, ki imajo med vsemi najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

Kot prvi na svetu so pri Pasabahce razvili tehnologijo V-Block, ki zagotavlja trajno higieno kozarca (24/7) in nudi zaščito pred nastankom mikroorganizmov na njegovi površini. Gre za tanek sloj aktivne učinkovine, ki je povsem varna za stik in neoporečna za okolje ter s prostim očesom ni vidna. Kozarce obdelane z V-Block tehnologijo se lahko pomiva v stroju, hkrati pa kozarci ohranjajo svojo visoko odpornost na praske in poškodbe.

Material: steklo
Volumen: 44cl
Za serviranje: whiskey
Pakiranje: 6 kos

Lastnosti linije V-Block:
V-BLOCK

Kozarci so med proizvodnjo obdelani z bakrovim sulfatom pentahidratom, kot aktivno učinkovino, ki jo na zunanjo površino nanesejo v obliki prozornega premaza. Obdelava prepreči rast mikrobov na površini kozarca, učinkovina pa na steklovini deluje doživljenjsko, se pravi, dokler površina ne postane motna.

Stekleni kozarci so tretiran izdelek v skladu z 58. Členom Uredbe o biocidnih proizvodih (EU) št. 528/2012 (Vrsta proizvodov 2: Razkužila in algicidi, ki niso namenjeni neposredni uporabi na ljudeh ali živalih). Zunanja površina steklovine je prevlečena s prozornim premazom, ki vsebuje aktivno snov bakrov(II) sulfat, pentahidrat (CAS: 7758-99-8). Namen tretiranja je preprečitev rasti mikrobov na stekleni površini do konca uporabe steklovine. Ta izdelek ni razkužilo in ga je potrebno ustrezno oprati po vsaki uporabi. Za uporabo steklovine niso potrebna posebna navodila za uporabo.

8,80 €