Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 60 €.
SL HR EN
Izberi oddelek

Kategorije

Kozarec Hurricane Elegance / 44cl / 6kos

Kozarec Hurricane Elegance / 44cl / 6kos
1grt
  • Kozarec Hurricane Elegance / 44cl / 6kos
  • Kozarec Hurricane Elegance / 44cl / 6kos
  • Kozarec Hurricane Elegance / 44cl / 6kos
  • Kozarec Hurricane Elegance / 44cl / 6kos
  • Cena brez DDV:

    36,24 €

  • Cena z DDV:

    44,21 €

Preveri zalogo po poslovalnicah »
Dodaj v košarico
grt

Opis izdelka

Serija Chef & sommelier je narejena z mislijo trgu ponuditi čim tanjši kozarec, ki lepo zveni, v kombinaciji s popolnoma transparentnim materialom, ki da lep izgled vsebini. Rezultat obojega je material Krysta, ki je poleg vsega še izredno trden in odporen na udarce.

Linija Hurricane združuje svojo vitko obliko, tanke stene ter bleščeč izgled v izjemno harmonično silhueto, ki je primerna za postrežbo prav najrazličnejših koktejlov.

Francoski proizvajalec ARC postavlja inovativne materiale in obliko v center svojega napredka. Zaradi njihovega nenehnega napredka in inovativnih rešitev so priljubljen partner največjih svetovnih hotelov, restavracij in barov. Stilski in močni, inovativni a še vedno ugodni. Tako svoje izdelke opišejo pri drugem največjem svetovnem steklarju.

Material: Krysta
Volumen: 44cl
Za serviranje: koktajli
Količina: 6 kos

Lastnosti linije Hurricane:

Chef sommelier znacilnosti linije
- Superior Strength: Pri debelini roba zgolj 1,2mm mora priti 30% boljša trdnost materiala Krysta (v primerjavi z drugimi kristalnimi kozarci) popolnoma do izraza.
- Complete Transparency: Za lepše prezentacije in lažje občudovanje vsebine, je transparentnost materiala Krysta v samem vrhu med kristalnimi kozarci.
- Perfect Acoustics: Za prefinjeno senzorično izkušnjo, imajo kozarci iz materiala Krysta poseben zven.
- Longlasting Brilliance: Tudi po 2000 ciklih v profesionalnem pomivalnem stroju, ohranjajo kozarci iz materiala Krysta svoj prvotni sijaj.

44,21 €