Prejmite obvestilo, ko bo izdelek ponovno na zalogi

Vnesite elektronski naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 60 €.
SL HR EN

Kategorije

Razkužilo dezinsept derm / 500ml

Razkužilo dezinsept derm / 500ml
1kos
  • Cena brez DDV:

    5,73 €

  • Cena z DDV:

    6,99 €

Preveri zalogo po poslovalnicah »
Dodaj v košarico
kos

Opis izdelka

Dezinspet Derm je tekoče alkoholno, hitro delujoče sredstvo za izboljšano higieno rok. Primerno je za uporabo v prehrambeni industriji, velikih kuhinjah ter drugih javnih institucijah. Sredstvo vsebuje tudi negovalne komponente, ki ščitijo kožo in preprečujejo, da bi se izsušila.

Dezinsept Derm se uporablja nerazredčen iz milnika ali dozatorja. Na suhe in čiste dlani razpršiti 1-2 ml proizvoda, masirati roke dokler se sredstvo ne posuši 15-20 sec. Sredstvo se ne izpira. Za škodo, ki bi nastala zaradi neupoštevanja navodil za uporabo proizvajalec ne prevzema odgovornosti.

Volumen: 500ml

Izgled: prozorna tekočina

Vonj: specifičen

pH vrednost koncentrata pri 20 °C: 8,30 – 8,60

Plamenišče: < 23°C

Gostota pri 20 °C: 868 kg/m3

Zgoraj navedeni podatki so povprečne vrednosti in ne specificirajo proizvoda.

Vsebuje: propan-2-ol.

Oznaka za nevarnost: H225 Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. H319 Povzroča hudo draženje oči. H336 Lahko povzroči zaspanost ali omotico. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P260 Ne vdihavati meglice/hlapov. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščito za oči/obraz. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Samo za profesionalno uporabo.

Informacije za skladiščenje:

Razred skladiščenja: 3A

Sredstvo skladiščite v zaprti embalaži pri temperaturi med 10 in 20oC.

Rok uporabe je 2 leti od datuma proizvodnje (odtisnjenega na embalaži).

Kakovostna profesionalna čistila Sanitec namenjena profesionalnim uporabnikom iz področja HoReCe in industrijskega čiščenja nastajo v italijanski Padovi že vse od leta 1975. V nekaj desetletjih je podjetju z izredno kvalitetnimi linijami produktov, ki so jih spremljali inovativni pristop do proizvodnje in trženja, uspelo osvojiti vodilno pozicijo na trgu.

6,99 €