Prejmite obvestilo, ko bo izdelek ponovno na zalogi

Vnesite elektronski naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 60 €.
SL HR EN

Kategorije

KOZAREC OPEN UP / 29cl / CHEF & SOMMELIER / 6kos / ARC

KOZAREC OPEN UP / 29cl / CHEF & SOMMELIER / 6kos / ARC
1grt
  • KOZAREC OPEN UP / 29cl / CHEF & SOMMELIER / 6kos / ARC
  • Cena brez DDV:

    35,40 €

  • Cena z DDV:

    43,19 €

Zaloga po skladiščih
Dodaj v košarico
grt

Opis izdelka

Serija Chef & sommelier je narejena z mislijo trgu ponuditi čim tanjši kozarec, ki lepo zveni, v kombinaciji s popolnoma transparentnim materialom, ki da lep izgled vsebini. Rezultat obojega je material Krysta, ki je poleg vsega še izredno trden in odporen na udarce.

Linija Open'Up združuje svojo izstopajočo obliko, izredno tanek rob ter bleščeč izgled v izjemno harmonično silhueto, ki je primerna za uporabo v vseh barih, ki želijo svojim gostom ponuditi pravo doživetje.

Francoski proizvajalec ARC postavlja inovativne materiale in obliko v center svojega napredka. Zaradi njihovega nenehnega napredka in inovativnih rešitev so priljubljen partner največjih svetovnih hotelov, restavracij in barov. Stilski in močni, inovativni a še vedno ugodni. Tako svoje izdelke opišejo pri drugem največjem svetovnem steklarju.

Material: Krysta
Volumen: 29cl 
Za serviranje: žganje
Količina: 6 kos
Lastnosti linije Open up:
Chef sommelier znacilnosti linije
- Superior Strength: Pri debelini roba 1,2mm in tanki debelini stene, mora priti 30% boljša trdnost materiala Krysta (v primerjavi z drugimi kristalnimi kozarci) popolnoma do izraza.
- Complete Transparency: Za lepše prezentacije in lažje občudovanje vsebine, je transparentnost materiala Krysta v samem vrhu med kristalnimi kozarci.
- Perfect Acoustics: Za prefinjeno senzorično izkušnjo, imajo kozarci iz materiala Krysta poseben zven.
- Longlasting Brilliance: Tudi po 2000 ciklih v profesionalnem pomivalnem stroju, ohranjajo kozarci iz materiala Krysta svoj prvotni sijaj.

43,19 €