Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 60 €.
SL HR EN
Izberi oddelek

Kategorije

Ponev za palačinke aluminij / 24cm / 3mm / s premazom

Ponev za palačinke aluminij / 24cm / 3mm / s premazom
1kos
  • Ponev za palačinke aluminij / 24cm / 3mm / s premazom
  • Ponev za palačinke aluminij / 24cm / 3mm / s premazom
  • Ponev za palačinke aluminij / 24cm / 3mm / s premazom
  • Ponev za palačinke aluminij / 24cm / 3mm / s premazom
  • Cena brez DDV:

    26,32 €

  • Cena z DDV:

    32,11 €

Preveri zalogo po poslovalnicah »
Dodaj v košarico
kos

Opis izdelka

Že več kot 50 let italijansko podjetje FASA proizvaja kvalitetno posodo, namenjeno profesionalnim uporabnikom, pa tudi vsem, ki kuhajo s srcem.
Vrste kuhalnikov: Vse vrste, razen indukcije

Aluminijaste ponve z neprijemajočim premazom (brez PFOA) so izredno priljubljena izbira profesionalnih kuharjev, saj omogočajo kuhanje z izjemno malo maščobami (olje, maslo...), hkrati pa so izredno praktične in enostavne za čiščenje. Neprijemajoč premaz (brez PFOA) je pri izdelavi nanešen s posebno patentirano tehnologijo postopnega nanašanja plasti, ki prevleki daje izjemno trdnost in vzdržljivost ob neprimerljivih rezultatih prijemanja in enostavnosti čiščenja.

Profesionalno linijo kuhinjskih ponev iz aluminija odlikujejo številne prednosti. Aluminij, kot material za izdelavo profesionalnih ponev je:

- Ekstremno dober toplotni prevodnik, kar pomeni da se hrana znotraj aluminijaste ponve povsod segreva enakomerno, kar kuharjem omogoča učinkovit nadzor nad temperaturo kuhanja. Stene ponve ki niso prekrite s hrano, se zaradi dobre toplotne prevodnosti manj pregrevajo, kar posledično pomeni manjšo karbonizacijo ostankov hrane na robovih. Ne samo, da zažganine tako ne spreminjajo okusa pripravljene hrane, pripravljene jedi so tako tudi veliko bolj zdrave.

- Odporen na udarce in vročino, prav tako na abrazijo (praske) in korozijo. Predvsem je aluminij zelo enostaven za vzdrževanje.

- Izjemno lahek. Dejstvo, ki ga vsekakor ne gre zanemarjati, še posebej pri vsakdanji uporabi v kuhinjah, kjer teža pripomočkov kuharjem nemalokrat predstavlja velik izziv.

- Primeren za enostavno recikliranje in ponovno uporabo, s tem pa veliko manj obremenjujoč za okolje, kot ostale kovine.

Aluminijaste ponve odlikuje izjemna vsestranskost, zato so nemalokrat prva izbira profesionalnih kuharjev, proizvajalci pa ravno aluminij izbirajo za izdelavo profesionalnih linij. Linije aluminijastih ponev so skladne s sistemom nadzora HACCP, material pa ne vsebuje niklja.

Material: Aluminij, Neprijemajoč premaz (brez PFOA)
Premer: 24cm

32,11 €