Prejmite obvestilo, ko bo izdelek ponovno na zalogi

Vnesite elektronski naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 60 €.
SL HR EN

Kategorije

Kozarec Primary / 44cl / 6kos

Kozarec Primary / 44cl / 6kos
1grt
  • Kozarec Primary / 44cl / 6kos
  • Kozarec Primary / 44cl / 6kos
  • Kozarec Primary / 44cl / 6kos
  • Cena brez DDV:

    13,56 €

  • Cena z DDV:

    16,54 €

Preveri zalogo po poslovalnicah »
Dodaj v košarico
grt

Opis izdelka

Serija Chef & Sommelier je narejena z mislijo trgu ponuditi čim tanjši kozarec, ki lepo zveni, v kombinaciji s popolnoma transparentnim materialom, ki da lep izgled vsebini. Rezultat obojega je material Krysta, ki je poleg vsega še izredno trden in odporen na udarce.

Linija Primary na mizi izraža svoj brezčasten šarm, bodisi ko v njej postrežete vodo, brezalkoholne pijače ali v njej celo prezentirate spremljevalne mini-jedi...

Francoski proizvajalec ARC postavlja inovativne materiale in obliko v center svojega napredka. Zaradi njihovega nenehnega napredka in inovativnih rešitev so priljubljen partner največjih svetovnih hotelov, restavracij in barov. Stilski in močni, inovativni a še vedno ugodni. Tako svoje izdelke opišejo pri drugem največjem svetovnem steklarju.

Material: Krysta
Volumen: 44cl
Za serviranje: voda, brezalkoholne pijače, koktejli
Količina: 6 kos

Lastnosti linije Primary:
Chef Sommelier znacilnosti linije 
- Superior Strength: Pri debelini roba 1,2mm in debelini peclja zgolj 6mm, mora priti 30% boljša trdnost materiala Krysta (v primerjavi z drugimi kristalnimi kozarci) popolnoma do izraza.
- Complete Transparency: Za lepše prezentacije in lažje občudovanje vsebine, je transparentnost materiala Krysta v samem vrhu med kristalnimi kozarci.
- Perfect Acoustics: Za prefinjeno senzorično izkušnjo, imajo kozarci iz materiala Krysta poseben zven.
- Longlasting Brilliance: Tudi po 2000 ciklih v profesionalnem pomivalnem stroju, ohranjajo kozarci iz materiala Krysta svoj prvotni sijaj.

16,54 €