Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 60 €.
SL HR EN
Izberi oddelek

Kategorije

Globoka ponev aluminij / 32cm / 3mm

Globoka ponev aluminij / 32cm / 3mm
1kos
  • Globoka ponev aluminij / 32cm / 3mm
  • Globoka ponev aluminij / 32cm / 3mm
  • Globoka ponev aluminij / 32cm / 3mm
  • Cena brez DDV:

    21,04 €

  • Cena z DDV:

    25,67 €

Preveri zalogo po poslovalnicah »
Dodaj v košarico
kos

Opis izdelka

Aluminij ponev večje globine (7cm) in kvalitetne izdelave z debelino stene kar 3mm. Ponev je v celoti izdelana iz aluminija, ročaj pa iz kvalitetnega nerjavečega jekla, ki ostaja dalj časa hladen na dotik.

Že več kot 50 let italijansko podjetje FASA proizvaja kvalitetno posodo, namenjeno profesionalnim uporabnikom, pa tudi vsem, ki kuhajo s srcem.
Vrste kuhalnikov: Vse vrste, razen indukcije.
Profesionalno linijo kuhinjskih ponev iz aluminija odlikujejo številne prednosti. Aluminij, kot material za izdelavo ponev je:

- Ekstremno dober toplotni prevodnik, kar pomeni da se hrana znotraj aluminijaste ponve povsod segreva enakomerno, kar kuharjem omogoča učinkovit nadzor nad temperaturo kuhanja. Stene ponve ki niso prekrite s hrano, se zato manj pregrevajo, kar posledično pomeni manjšo karbonizacijo ostankov hrane na robovih - zažganine ne spreminjajo okusa hrane, pripravljene jedi pa so veliko bolj zdrave. 

- Odporen na udarce in vročino, prav tako na abrazijo (praske) in korozijo. Aluminij je zelo enostaven za vzdrževanje. 

- Izjemno lahek. Dejstvo, ki ga ne gre zanemarjati, še posebej za vsakdanjo uporabo v kuhinjah, kjer teža pripomočkov zagotovo igra pomembno vlogo. 

- Primeren za enostavno recikliranje in ponovno uporabo, s tem pa veliko manj obremenjujoč za okolje, kot ostale kovine. 

Ročaji ponve so izdelani iz nerjavečega jekla, ki toploto prevaja počasneje, kar pomeni, da se ne segreva preveč. Aluminijaste ponve odlikuje izjemna vsestranskost, zato so nemalokrat prva izbira profesionalnih kuharjev. Linije aluminijastih ponev so skladne s sistemom nadzora HACCP, material pa ne vsebuje niklja. 

Material: Aluminij
Premer: 32cm
Višina: 7cm

25,67 €