COVID-19 UKREPI - Euronova

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Odprema in osebni prevzem naročil.
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Kategorije

COVID-19 UKREPI

Spoštovani kupci, naša spletna trgovina deluje nemoteno. Naše poslovalnice so za osebni prevzem naročil odprte kot običajno - delovni čas naših poslovalnic lahko najdete TU. Pri nakupu preko spleta prav tako še vedno lahko koristite vse načine plačil. Ob izbiri osebnega prevzema spoštujemo vse ukrepe NIJZ o nošenju mask, vzdrževanju fizične distance in dezinfekciji rok v zaprtih javnih prostorih. V skrbi za vašo varnost in varnost naših zaposlenih, vas prosimo, da ta pravila spoštujete tudi vi.

Prečkanje občinske meje je ob upoštevanju priporočil NIJZ dovoljeno za izjeme, med drugim za dostop do trgovin in storitev v drugi občini, če jih v občini prebivališča ni, za kar potrebujete potrdilo, da vas na prevzemnem mestu čaka naročilo (potrdilo naročila prejmete od nas na elektronski naslov) in izpolnjen obrazec, ki ga najdete na tej povezavi.

Hvala za razumevanje, ekipa Euronove.


*Obvestilo: Zaradi povečanega števila pošiljk, lahko Pošta Slovenije pošiljke dostavi tudi v več kot 1-3 delovnih dneh. Prosimo za potrpljenje, v primeru, da se vam z nakupom zelo mudi, svetujemo izbiro osebnega prevzema v eni izmed naših 8ih poslovalnicah.